Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.

Proprietarul acestui site

Veres Marta și Barna - DXN Star Diamond, Cod DXN: 350000491

Veres Marta și Barna - DXN Star Diamond, Cod DXN: 350000491

+40 741050865

Skype: marta.veres62Dynamic Start Program

 


Din decembrie 2014 a început o nouă eră în Europa și în  afacerea MLM!


Sunteți  interesat de o oportunitate, care vă oferă venituri imediate? 


Sunteți interesat de un program, care vi se restituie în proporție de 150% suma investită?


Acest program este oferit de compania DXN și se numește Dynamic Start Program.Pentru cine este recomandat acest program dinamic?


1.În primul rând pentru cei care doresc să înceapă o afacere de MLM, dar nu vor să aștepte să câștige bani până construiesc o rețea, ci doresc un start dinamic și câștiguri imediate.


2.Pe lângă planul de marketing DXN acest program oferă o opțiune suplimentară pentru cei care caută o rezolvare imediată la problemele lor financiare.


3.Pentru cei care nu au timp, sau nu vor să aștepte 1-2 ani să obțină un nivel de carieră.

Acest program oferă o alternativă până la obținerea venitului pasiv pe baza planului de marketing.Este foarte important să clarificăm un lucru încă la început!


DXN plătește comision în urma rulajului efectuat, adică în funcție de volumul produselor vândute. De aceea este foarte importantă calitatea și cantitatea muncii depuse.

Dacă lucrați bine puteți realiza venituri extrem de mari într-un timp foarte scurt.De ce merită să vă înregistrați  în programul revoluționar DSP?


Pe baza experiențelor din ultimii ani conducerea Europeană DXN  a realizat trei pachete de pornire (Start Kit) din cele mai bine vândute produse DXN. Toate cele trei Kit-uri se pot achiziționa numai la înscriere și conțințin și taxa de înregistrare.


Pachetul DSP A


pachetA


Pachetul DSP A conține 40 de produse și 150% reducere.


 În cazul cumpărării pachetului DSP A se depun într-un cont separat  3152 lei, adică 150% din valoarea pachetului. Acești bani se pot utiliza la cumpărarea produselor timp de 4 ani, în proporție de 10% din valoarea comenzii.


Pachetul DSP A  costă 2101 lei și include și taxa de înregistrare de 68 lei și taxa de transport.Pachetul DSP B


pachetB


Pachetul DSP B conține 20 de produse și 130% reducere.


 În cazul cumpărării pachetului DSP B se depun într-un cont separat  1630 lei, adică 130% din valoarea pachetului. Acești bani se pot utiliza la cumpărarea produselor timp de 3 ani, în proporție de 10% din valoarea comenzii.


Pachetul DSP B costă 1254 lei și include și taxa de înregistrare de 68 lei și taxa de transport.Pachetul DSP C


pachetC


Pachetul DSP C conține 9 de produse și 110% reducere.


 În cazul cumpărării pachetului DSP C se depun într-un cont separat  444 lei, adică 110% din valoarea pachetului. Acești bani se pot utiliza la cumpărarea produselor timp de 2 ani, în proporție de 10% din valoarea comenzii.


Pachetul DSP C costă 404 lei și include și taxa de înregistrare de 68 lei și taxa de transport.De ce merită să cumpărați pachetele DSP?


Pentru că produsele achiziționate le primiți gratuit și compania vă face și un cadou pentru cumpărarea pachetelor.


DXN a asociat acestor pachete o oportunitate extrem de avantajoasă, care este unică în industria MLM-ului!


Ce înseamnă acest lucru în practică, de exemplu cumpărarea pachetului DSP A?

De ce spunem, că puteți obține aceste pachete aproape ,,gratis,,?


 În momentul achiziționării pachetelor compania DXN vă deschide un cont virtual și vă depune în cont 150% din valoarea pachetului achiziționat. În cazul pachetului DSP A această sumă va fi de 3152 lei.


Să recunoaștem, că nu este o sumă mică!


 Acești bani se pot utiliza în viitor la cumpărarea produselor până la 10% din valoarea comenzii. Deci în viitor oricând faceți comenzi în valoare de 300 lei veți plăti 270 de lei (și banii din contul virtual se vor scădea cu  30 de lei).


Dacă nu aveți bani să cumpărați unul din pachetele DSP, dar vreți să le vindeți, vă puteți înregistra la DXN cumpărând un singur produs și achitând taxa de înscriere de 68 lei. După ce ați devenit partener DXN aveți tot dreptul să vindeți orice pachet!


Urmăriți prezentarea de mai jos să vedeți tabelul cu bonusurile posibile după 12 luni de activitate!


Dynamic Start Program la DXN

More presentations from Marta Veres
Cum se face înscrierea la DXN?


În acest video vă arăt cum se face înregistrarea la compania DXN începând cu alegerea produsului/produselor până la finalizarea înregistrării.


Se poate începe înregistrarea și cu completarea formularului de înregistrare, dar în acest caz după trimiterea înregistrării trebuie continuat cu cumpărarea produselor, altfel nu se ia în considerare înregistrarea!


Înregistrarea fără comandă de produse NU este valabilă! 

 

Comandă produse
Contract de membru

© Copyright DXN Europe 2009.
Conţinutul acestei pagini, fotografiile, textele şi materialele auditive pot fi utilizate exclusiv cu acordul scris al proprietarului acestei pagini.