Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
  • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
    DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
    MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
    PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
    ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
    DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
    ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
    ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
    A ORGANISMULUI.
  • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

    DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

    ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
  • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
    VISELE TALE CU DXN!
    INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

    DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
    TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2016 octombrie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom contacta!

Dacă doreşti să vorbeşti cu mine personal sau cu colegii mei despre această afacere, te rog completează câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

 

oct

8

Maca sau ginseng andin

8. octombrie 2016 sâmbătă



Maca1

 

Planta Maca este cultivată în mod exclusiv pe suprafeţele aflate la altitudini de 4-5000 metri în Anzii Peruvieni.

Conform surselor este o plantă anuală, iar alţii o descriu ca pe o plantă bianuală. Rădăcina de culoare aurie, roşie, mov, albastră, neagră sau verde este considerată aliment foarte valoros

în acea regiune.

 

Principalele substanţe nutritive:

 

glucide (60%)

proteine (10%)

fibre alimentare(8,5%)

grăsimi (2,2%)

precum şi uridină, acid malic şi derivate

benzilice, glucozinolaţi.

 

Este bogată în minerale (seleniu, calciu, magneziu, fier), în acizi graşi (acid linolenic, acid palmitic, acid oleic), iar pe lângă acestea mai conţine aminoacizi şi diferite polizaharide.

 

Cele două substanţe active deosebite (1R,3S)-1-metiltetrahidro-carbolin-3-acid carboxilic, care are efecte asupra sistemului nervos central şi p-metoxibenzilic izotiocianat, care este considerat ca afrodisiac.

 

Efectele principale:

 

În primul rând este un aliment benefic, afrodisiac, ajută în calmarea simptomelor menopauzei, conform cercetărilor creşte numărul şi viabilitatea spermatozoizilor.

Unele surse o consideră o plantă adaptogenă.

 

Trebuie subliniat faptul că Maca este un aliment consumat de peste 2000 de ani. Conform unor credinţe străvechi, luptătorii incași, înainte de a pleca în război, întotdeauna consumau din

această plantă, pentru a-şi mări forţa fizică, iar femeile pentru a-şi menţine fertilitatea. Afirmaţia cea mai credibilă este aceea că Maca poate creşte numărul şi viabilitatea spermatozoizilor.

Rădăcina plantei Maca nu are o doză zilnică limitată, necunoscându-se efecte secundare.

 

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

oct

7

Zhi Mocha, Cocozhi

7. octombrie 2016 vineri



zhimocha_big

 

DXN Zhi Mocha este destinată acelor persoane care consumă cafeaua cu extract de Ganoderma, dar nu renunţă nici la gustul ciocolatei. DXN Zhi Mocha având o aromă bogată este

un amestec de cafea instant produs din boabe de cafea alese, extract de Ganoderma şi pudră de cacao.

 

Ingrediente:

 

Cremă pudră pentru cafea, zahăr din trestie de zahăr, lapte praf degresat, extract de malţ, cafea instant, pudră de cacao şi extract de Ganoderma.

 

Nu conţine coloranţi artificiali şi conservanţi.

 

Cantitate netă: 20 plicuri x 21 g

 

Ştiaţi că:

  • într-un plic de Zhi Mocha se găseşte peste 1,5 g cafea instant?
  • într-un plic de Zhi Mocha se găseşte peste 0,5 g pudră de cacao de calitate superioară?


Cocozhi

 

cochozi1

 

DXN Cocozhi este un produs din pudră de cacao de cea mai bună calitate şi extract de Ganoderma. Datorită ambalării în plicuri o puteți lua cu Dvs. oriunde.

Puneți într-o ceaşcă cu apă fierbinte, amestecați şi bucurați-vă de o băutură revigorantă.

 

Conţine zahăr şi lapte praf degresat. Răsfăţaţi-vă papilele gustative cu o ceaşcă de ciocolată caldă cu un gust special!

 

Ingrediente:

 

Cremă pudră pentru cafea, zahăr din trestie de zahăr, lapte praf degresat, extract de malţ, pudră de cacao, extract de Ganoderma, aromă naturală:vanilin.

 

Nu conţine coloranţi artificiali şi conservanţi. Conține lactoză.

 

Cantitate netă: 20 plicuri x 32 g

 

Ştiaţi că:

  • într-un plic de Cocozhi se găsesc aproape 3g de pudră de cacao de calitate superioară?
  • un plic de Cocozhi conţine în medie: 198,4 mg potasiu, 156,8 mg calciu, 105,6 mg fosfor, 48,0 mg natriu, 1,9 mg fier, 18,9 mg vitamina C şi 5,5 mg vitamina B3?
  • băutura Cocozhi poate fi preparată atât cu apă cât şi cu lapte?

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

oct

6

Cacao

6. octombrie 2016 joi

cacao

 

 

Este un arbore care trăieşte în America Centrală şi de Sud şi în mai multe ţări tropicale, de ex. Africa de Sud şi Brazilia.

Arborii care trăiesc în natură au înălţimea de 8-10 metri, iar cei crescuţi în plantaţii au înălţimea de maxim 3 m.

Indienii din America Centrală (maiaşii, aztecii, olmecii, etc.) au considerat că arborele de cacao este un arbore sfânt, iar băutura produsă din acesta a fost considerată băutura zeilor.

Conform unui mit maiaş, arborele de cacao a fost dăruit oamenilor de către zeul Quetzalcoatl (Şarpele Înaripat), după ce zeiţa mamă i-a creat pe aceştia din porumb.

 

Părţile folosite:

 

Sămânţa (Cacao semen), pudra din sămânță (Cacao pulvis), untul de cacao obținut din sămânță (Theobromae/Cacao butyrum).

 

Substanţele active ale boabelor de cacao şi ale pudrei obţinute din aceasta:

 

În boabele fermentate se găsesc: 1-2 % teobromină, 0,2-0,3% cofeină, în cantitate redusă teofilină, cca. 5% catechină, procianidină, 50-60% uleiuri grase.

 

Substanţa activă principală a boabelor de cacao este teobromina.

 

Cacao este folosită în primul rând ca și condiment. În industria wellness este foarte răspândit masajul cu ciocolată, datorită substanţelor active care se găsesc în ciocolată, cu conţinut mare

de unt de cacao, au efect de curăţare, întreţinere a pielii şi efect antioxidant.

 

Untul de cacao prin conţinutul bogat de teobromină, prin uz extern ajută procesele de ardere a grăsimilor.

Flavonoizii împiedică formarea radicalilor liberi răspunzători de îmbătrânirea pielii.

 

Ştiaţi că:

  • 100 grame praf de cacao conţine: 313 kcal energie, 18,5 g proteină, 21,7 g grăsimi, 10,5 g glucide, 36,8 g fibre insolubile şi 2,7 g fibre solubile?
  • Vasele folosite pentru prepararea de cacao au fost descoperite încă din 1900-900 î.Hr. în America Centrală?
  • Cacaua și ciocolata preparată din cacao conține mai mulți flavonoizi? Dintre aceștia, catechina se absoarbe bine și poate fi folosită cu rezultate bune în tratarea suplimentară a cancerului?

 

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

oct

5

Cafele cu Ganoderma DXN

5. octombrie 2016 miercuri

Lingzhi Black Coffee

 

Lingzhi_Black_Coffee

 

 

Lingzhi Black Coffee este un amestec de cafea, preparată în baza unei reţete speciale, care conţine cafea instant de cea mai bună calitate şi extract de Ganoderma.

 

Ingrediente:

Cafea instant, extract de Ganoderma.

 

Nu conţine conservanţi, coloranţi artificiali, substanţe adăugate de gust şi aromă, aditivi, componenţi de origine animală, zahăr şi cereale.

 

Cantitate netă: 20 plicuri x 4,5 g

Ştiaţi că:

  • un plic de Lingzhi Black Coffee conține peste 4g cafea instant de calitate superioară?


Lingzhi Coffee 3in1

 

Lingzhi_Coffee_3_in_1

 

DXN Lingzhi Coffee 3in1 EU se prepară din cafea instant de cea mai bună calitate, extract de Ganoderma și cremă pudră pentru cafea, printr-o procedură specială.

 

Ingrediente:

Zahăr din trestie de zahăr, cremă pudră pentru cafea, cafea instant, extract de Ganoderma.

 

Nu conţine coloranţi artificiali şi conservanţi.

Ştiaţi că:

  • În zilele noastre tot mai mulţi oameni suferă de intoleranţă la lactoză? Motiv pentru care inginerii DXN utilizează derivate din lapte numai dacă este absolut necesar.
  • Crema pudră pentru cafea, utilizată pentru prafurile de băuturi DXN (cafelele instant, Nutrizhi) conține sirop de glucoză preparată din trestie de zahăr, grăsime vegetală (ulei de palmier parţial hidrogenat), cazeinat de sodiu (proteină din lapte), stabilizatori E 340(ii), E 451(i), emulgatori E 471, E 472e și
    colorant natural, beta-caroten (E 160a).

 

DXN Cream Coffee

 

Cream_Coffee

 

Este o cafea instant de calitate superioară creată special cerinţelor pieţei europene. Este amestecul perfect de cafea instant, extract de Ganoderma şi cremă pudră pentru cafea. Dacă doriţi o cafea cremoasă, dar vreţi să reduceţi consumul zilnic de zahăr, DXN Cream Coffee este o alegere perfectă!

 

Ingrediente:

Cremă pudră pentru cafea, cafea instant, extract de Ganoderma.

 

Nu conţine coloranţi artificiali și conservanţi, în schimb conţine cremă pudră pentru cafea, care conferă un gust plăcut şi cremos cafelei. Este ideală pentru cei care trebuie să aibă grijă la aportul de zahăr.

 

Cantitate netă: 20 plicuri x 14 g

 

 

DXN White Coffee Zhino

 

White_coffe_zhino

 

DXN White Coffee Zhino va fi preferata fanilor de cappuccino. Amestecul armonios al cafelei  instant de calitate superioară, a cremei pudră pentru cafea şi a extractului de Ganoderma este încoronat de un strat de spumă catifelată.

Cel mai bun lucru într-o ceașcă de cafea DXN White Coffee Zhino este faptul că în același timp este cremos și ușor aerisit.

 

Ingrediente:

Cremă pudră pentru cafea, zahăr din trestie de zahăr, cafea instant, extract de Ganoderma.

 

Nu conţine coloranţi artificiali şi conservanţi, în schimb conţine cremă pudră pentru cafea, care conferă un gust plăcut şi cremos cafelei.

 

Cantitate netă: 12 plicuri x 28 g

 

 

Zhi Cafe Classic

 

Zhi_Cafe_Classic

 

Cafeaua a jucat un rol important în numeroase societăţi din întreaga lume.

O ceaşcă de cafea poate face minuni în timp ce ne vedem de treburile zilnice.

Dacă sunteţi un adevărat consumator de cafea şi vă plac aromele deosebite, puteţi încerca o cafea bine prăjită.

DXN a creat cafeaua Zhi Cafe Classic, prin amestecul boabelor de cafea prăjite și extract de Ganoderma, obţinunându-se astfel un gust și o aromă plăcută, care este ideală pentru

prima cafea de dimineaţă. Veți fi fermecat de gustul și aroma cafelei proaspăt prăjite. Poate fi o alegere perfectă, dacă doriți o cafea la filtru cu un gust special!

 

Ingrediente:

Cafea, zahăr din trestie de zahăr, extract de Ganoderma.

 

Cantitate netă: 20 plicuri x 20 g

Ştiaţi că:

  • descoperirea prăjirii cafelei a fost începutul drumului cafelei în a cuceri lumea?

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

oct

4

Cafeaua

4. octombrie 2016 marţi

cafeaua

 

 

Există mai multe legende legate de istoria descoperirii cafelei.

Una dintre ele este legenda lui Kaldi şi a caprelor dansatoare.

 

Kaldi, păstorul de capre din Abessinia a descoperit efectul de revigorare al cafelei în timp ce era cu caprele la păscut. În timpul zilei animalele au mâncat cu plăcere frunzele şi boabele roşii ale unui arbust necunoscut şi în urma acesteia toată seara au zburdat, s-au comportat vioi, cu toate că înainte erau liniştite noaptea.

 

A doua zi Kaldi a gustat şi el boabele roşii necunoscute şi astfel a putut observa efectul revigorant al cafelei.

 

Deoarece îi era teamă că această înviorare provine de la Diavol, când a ajuns în sat a cerut sfatul unui om sfânt care a aruncat în foc boabele provenite de la Diavol. Spre surprinderea lor, din foc s-a emanat o aromă divină.

 

De atunci se prăjeşte cafeaua.

 

Un alt mit, conform căruia Arhanghelul Gabriel a dat cafea profetului Mohamed, care era suferind, în urma efectului băuturii fierbinţi şi negre a prins putere.

 

Conform unui mit mai recent, în secolul al XIII.-lea boabele de cafea i-au salvat viaţa discipolului şeicului Omar - fondatorul Ordinului Shadhili sufi (şeicul Abu al-Hasan al-Shadhili ) care s-a rătăcit în deşert. Şeicul Omar a fost renumit pentru puterea sa de a vindeca prin rugăciune. După această eliberare miraculoasă s-a reîntors în Mocha, unde mai târziu a fost considerat un sfânt.

 

Nu există însemnări exacte cu privire la începutul preparării băuturii cu efect revigorant din cafea, când şi cum a început prăjirea, măcinarea şi fierberea acesteia. Cunoaştem în schimb că:

 

Cafeaua arabică este produsă în Arabia încă din secolul VI. şi faptul că naturalistul arab (721-815) Jabir Geber (Abu Musa Jābir ibn Hayyān) vorbeşte despre această plantă ca fiind o plantă medicinală.

 

Persianul Rhazes (Muhammad ibn Zakariyā Rāzī), în secolul al IX. -lea, în operele sale a făcut referiri la efectul benefic al cafelei (planta quawa).

 

În opera lui, intitulată Canonul de medicină, (Al-Qanun filtibb) Avicenna (Abū ʿAlī al-Ḥusayn ibn ʿAbd Allāh ibn Sīnā), care a trăit în secolul al XI.-lea, a descris cafeaua ca având efecte vindecătoare.

 

Substanţele active mai importante ale cafelei:

cofeină ( 0,3- 2,5 %), acizi fenol carboxilici (3 - 5 % acid clorogenic, acid cafeic) substanţe aromate, polifenoli cu efecte antioxidante, precum şi uleiuri grase.

Numărul substanţelor răspunzătoare de aroma cafelei care se formează în timpul prăjirii depăşeşte o sută.

 

Cele mai importante efecte ale cafelei:

Cafeaua (datorită cofeinei pe care o conţine)- la un consum moderat - stimulează funcţionarea sistemului nervos, a inimii, având efect de dilatare al vaselor de sânge, are efect de creştere a tensiunii arteriale, potenţează efectul medicamentelor pentru reducerea durerii, potenţează secreţia sucului gastric, stimulează centrul respirator.

 

Acidul clorogenic din cafea are effect de stimulare a secreţiei bilei şi effect diuretic.

 

Rezultatele analizelor clinice effectuate în ultimii ani întăresc ipoteza că consumul cafelei nu este nici pe departe atât de dăunător cum se spune.

 

Conform concluziei unei cercetări epidemiologice recent efectuate, substanţele active ale cafelei pot reduce riscul îmbolnăvirii bilei, iar prin efectul antioxidant al polifenolilor pe care îi conţine, merită cel puţin tot atâta atenţie ca şi ceaiul sau usturoiul!

 

Ştiaţi că:

  • papa Clement al VIII-lea a spus: „ Cafeaua trebuie botezată, deoarece este o băutură cu adevărat creştinească"? Începând de la această afirmaţie respectul faţă de cafea a devenit unul dintre puţinele lucruri în care o parte a lumii creştine şi musulmane este de acord.
  • J.S.Bach a compus Cantata cafelei cu scopul de a persifla o mişcare germană de epocă, conform căreia cafeaua provoacă infertilitate la femei?
  • conform unor descrieri de epocă, Balzac în timpul vieţii a băut cca. 50.000 ceşti de cafea, deoarece nopţi întregi a lucrat la operele sale, iar Voltaire a consumat zilnic 50-70 ceşti de cafea?
  • într-o ceaşcă de cafea se găsesc de 2-3 ori mai mulţi compuşi antioxidanţi decât în aceeaşi cantitate de ceai verde?

 

Comandati o cafea sanatoasa si gustoasa din Magazinul nostru online!

 

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

Solutionarea Alternativa a Litigiilor Solutionarea Online a Litigiilor
© Copyright DXN Europe 2009.