Abonare la newsletter
Te vom contacta!
oct
23
23. octombrie 2016 duminică
La producerea capsulei Ganocelium (GL) este folosit miceliul de 14 zile a Ganodermei lucidum. Miceliul este bogat în polizaharide, germaniu organic, vitamine şi minerale.
Nu conţine alte ingrediente, aditivi sau substanțe active, coloranţi.
Ingrediente:
100% Ganoderma lucidum (miceliu)
Doza recomandată:
Prima săptămâna: 1 capsulă pe zi În următoarele săptămâni: 2-3 capsule pe zi.
Substanțe active pentru doza zilnică:
Ganoderma lucidum (miceliu)
1 capsulă= 450 mg
2 capsule= 900 mg
3 capsule= 1350 mg
Materialul capsulei: hypromellose
Cantitate netă:
13,5 g (30 x 450 mg),
40,5 g (90 x 450 mg),
162,0 g (360 x 450 mg)
Ştiaţi că:
Comandați Ganocelium din Magazinul online DXN!
oct
22
22. octombrie 2016 sâmbătă
La producerea capsulei Reishi Gano (RG) este folosit corpul roşu (ciuperca matură) cultivată la 90 de zile a Ganodermei lucidum. Pentru a păstra toate componentele valoroase ce se găsesc în ciupercă, precum şi sporii ciupercii deosebit de valoroşi, corpul ciupercii este uscat cu aer rece, apoi ciuperca astfel uscată este pulverizată cu grijă.
Praful astfel obţinut conţine şi sporii Ganodermei!
Nu conţine alte ingrediente, aditivi sau substanţe active, coloranţi.
Ingrediente:
100% Ganoderma lucidum (corpul ciupercii)
Doza recomandată:
Prima săptămâna: 1 capsulă pe zi
În următoarele săptămâni:
2-3 capsule pe zi
Substanțe active pentru doza zilnică:
Ganoderma lucidum (corpul ciupercii)
1 capsulă: 270 mg
2 capsule: 540 mg
3 capsule: 810 mg
Ştiaţi că:
Materialul capsulei: hypromellose
Cantitate netă:
8,1 g (30 x 270 mg),
24,3 g (90 x 270 mg),
97,2 g (360 x 270 mg)
Comandați Reishi Gano din magazinul online DXN!
oct
21
Ciuperca Ganoderma (Ganoderma lucidum)
21. octombrie 2016 vineri
Ciuperca Ganoderma este ciuperca tot mai cunoscută şi recunoscută şi în ţările occidentale, este larg răspândită în Asia, dar creşte şi în ţara noastră.
În ţările din Orientul Îndepărtat, în primul rând în China, Japonia, Coreea era cunoscută de peste 4000 de ani.
Au folosit-o mai ales în medicina populară tradiţională chineză (în continuare: MTC). Are importanţă asemănătoare cu cea a ginsengului. Deja în timpul dinastiei Han (anii 200 î.Hr. şi până în anii 200 d.Hr.) era cunoscută sub denumirea de lingzhi. Un membru al dinastiei, împăratul Wu a văzut în această ciupercă o metodă a nemuririi, motiv pentru care a ţinut-o la palat.
Este răspândită folosirea ei în tratarea diferitelor boli: îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului imunitar,
ajută vindecarea bolnavilor cu o sănătate precară, are importanţă deosebită în tratamentul complementar
al cancerului gastric, al cancerului de colon, cancerului hepatic, al cancerului de pancreas şi combate efectele secundare ale chimioterapiei.
Mai multe publicaţii apărute dovedesc, ca aceasta este folosită ca adjuvant în cazul bolilor de leucemie, carcinom, boli hepatice şi diabet. Dar în cele mai multe cazuri lipsesc analizele de control ca dovezi acceptate.
În ultimul deceniu apar deja mai multe referiri exigente cu privire la aplicabilitatea terapeutică a acesteia.
Mai multe analize preclinice şi clinice relatează efectele dovedite farmacologic ale acestei ciuperci.
Datele publicate relatează informaţii despre efectele imunomodulatoare, de întârziere a apariţiei arterosclerozei, antiinflamatoare, calmante, chemoprevenţie, radioprotectoare şi antitumorale, dar relatează şi despre unele efecte cum ar fi: insomnii, inhibă coagularea sângelui, reduce nivelul glicemiei, reduce nivelul lipidelor din sânge, deasemenea este hepatoprotector, previne ulcerul duodenal, este antioxidant, reţine radicalii liberi, previne îmbătrânirea, are efect antiviral şi antibacterian (inclusiv efectul anti-HIV).
Compuşii caracteristici corpului dezvoltat al ciupercii:
terpenoizi (până acum s-au identificat mai mult de 140 compuşi, mai cu seamă triterpeni)
glucide (mai ales polizaharide cu efect imunomodulator)
proteine, nucleotide alţi compuşi (ex. seroli, cerebrozide, etc.)
Compuşii caracteristici miceliului:
terpenoizi
lactoni
alcaloizi
polizaharide şi serine (polizaharide fără nitrogen)
Ştiaţi că:
Ştiinţa modernă a dovedit cu timpul că nu toate sunt Ganoderma, dar toate au efecte vindecătoare.
Bucătăria chineză dispune de mai multe reţete la care foloseşte ciuperca Ganoderma.
oct
20
Bomboane cu aromă de cafea Zhi Ca Plus
20. octombrie 2016 joi
DXN Zhi Ca Plus sunt bomboane cu aromă de cafea, preparate în special pentru cei care doresc să reducă aportul de zahăr. Sunt produse din boabe de cafea alese şi extract de Ganoderma.
Ingrediente:
Zahăr din trestie de zahăr, cremă pudră pentru cafea, extract de cafea, lapte praf degresat, extract de Ganoderma, emulgator: silicat de magneziu.
Nu este recomandat copiilor, diabeticilor și celor cu intoleranţă la lactoză!
Nu conţine coloranţi artificiali şi cereale.
Cantitate netă: 10 plicuri x 9,5 g
Ştiaţi că:
Dacă nu aveţi timp pentru prepararea unei cafele, atunci consumaţi această bomboană care o înlocuieşte cu succes!
Vă irită gâtul? Aveţi o respiraţie neplăcută? DXN vă prezintă inovativul Zhi Mint Plus, care este produs din
extract de Ganoderma, precum şi din bine cunoscutul şi apreciatul ulei de mentă piperată.
Mestecaţi o bomboană şi veţi avea senzaţia de prospeţime şi răcorire, care poate calma stările de „durere în gât".
Ingrediente:
Îndulcitor: maltitol, extract de Ganoderma, ulei de mentă piperată, emulgator: silicat de magneziu
Nu conţine conservanţi, coloranţi artificiali, compuşi de origine animală şi cereale.
Cantitatea netă:
300 g (12 plicuri x 25 g)
Ştiaţi că:
Deoarece folosirea acestuia de către organism nu necesită insulină poate fi consumat şi de diabetici.
Comandați aceste produse din Magazinul online DXN!
oct
19
19. octombrie 2016 miercuri
Roselle sau Hibiscusul sudanez face parte din familia Malvaceae Malvaceae, care provine din Africa Centrală și este o plantă așa-zis de zi scurtă, perenă în mai multe puncte a lumii, de ex. ca Sudan, Egipt, Thailanda, Mexic și China.
În medicina populară din Africa și Europa, ca și în fitoterapia modernă, este folosită individual sau împreună cu alte fructe (ex. măceșe, boabe de soc, coacăze negre), sepala interioară și exterioară
uscată (Hibisci sabdariffae flos) în întregime sau măcinată. Datorită gustului său acru, este folosită ca ingredient preferat al băuturilor răcoritoare, revigorante și a ceaiurilor medicinale sau din plante.
Principale substanțe active:
Florile de hibisc conțin o cantitate de 15-30% acizi organici (acid citric, acid malic, acid de hibisc, acid tartric, acid ascorbic, etc.), o cantitate de 1,7-2,5% substanțe de sinteză antociani (ex. delfinidin-și cianidin-glicozid, hibiscin, etc.) și conțin diferite heteropolizaharide.
În frunze se regăsește o cantitate de 65% polizaharide și substanțe de pectină.
Principale efecte:
În medicina populară este folosit ca antispastic, antibacterian, colagog, diuretic, vermifug. Este ingredientul de bază al ceaiurilor de detoxifiere și roborante.
Extractul său apos este folosit ca un relaxant al muschilor, antihipertensiv, antiinflamator. În fitoterapia modernă este folosit ca antioxidant (datorită conținutul său de antocian), laxativ ușor (datorită conținutului său ridicat de acid din fructe), antitusiv (datorită substanțelor sale mucoase), polizaharidele sale în condiții de laborator (in vitro) au efect imunomodulator.
Ştiaţi că:
Roselle Juice este o băutură răcoritoare cu gust exotic, care este preparată din extractul sepalei plantei roselle sau hibiscusul sudanez.
Gustați-l și savurați-l în orice moment al zilei!
Ingrediente:
Extract din flori de hibiscus sudanez (Hibiscus Sabdariffa Calyx) (80%), zahăr din trestie de zahăr, apă.
Recomandări de utilizare:
Adăugați 2 linguri (30 ml) de Roselle Juice la 200 ml de apă caldă sau rece.
Volum net: 285 ml
Ştiaţi că:
Comandați acum din Magazinul online DXN!