Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
  • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
    DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
    MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
    PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
    ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
    DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
    ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
    ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
    A ORGANISMULUI.
  • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

    DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

    ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
  • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
    VISELE TALE CU DXN!
    INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

    DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
    TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2016 octombrie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom contacta!

Dacă doreşti să vorbeşti cu mine personal sau cu colegii mei despre această afacere, te rog completează câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

 

oct

12

Grâul

12. octombrie 2016 miercuri



griu

 

Grâul este unul dintre cele mai importante plante alimentare - cereală folosită în panificaţie.

Este original din Caucaz, Asia Mică şi Mijlocie şi a luat naştere din mai multe specii autohtone.

Grâul este o plantă erbacee anuală sau bianuală din familia gramineelor.

Se cultivă în toată lumea, mai ales în ţările cu climă temperată. Sunt cunoscute mai multe specii folosite în industria de panificaţie, de exemplu grâul alac (T.spelta) şi grâul durum (T.durum)


Principalele substanţe active:

 

În bobul de grâu sunt 10 % acizi grași, al cărui component principal este acidul gras trigliceridic, acidul linoleic (cca.50 %), precum şi acidul palmitic, stearic, acidul oleic şi linolenic.

Alte substanţe active valoroase sunt tocoferoli (Vitamina E: 0,3-0,5 %), tocotrienoli, steroli (ex. β- sitosteroli, campesteroli) şi esterii acestora.


Extractul de malţ

 

Malţul poate fi produs din oricare (grâu, orz, ovăz, etc.) cereale prin germinare.

În timpul germinării rezultă o enzimă (diastază), care este capabilă să transforme în maltoză şi dextrină amidonul din boabele de cereale. Cea mai frecventă resursă de malţ este orzul (Hordeum vulgare).


Ştiaţi că:

 

  • valoarea energetică medie a 100 g de grâu (bob integral) este de 347 kcal, 14,4 g proteine, 1,8 g grăsimi, 66,2 g glucide?

  • valoarea energetică medie a 100 g fulgi de grâu este de 339 kcal, conținutul de proteine: 12,0 g, conținutul de grăsimi: 2,0 g, conținutul de glucide: 66,0 g?



Spirulina Cereal

 

spirulinacereal


Spirulina este un aliment cunoscut în cercuri tot mai largi ca regim alimentar echilibrat. Datorită conţinutului bogat de fibre este recomandată de toţi specialiştii în dietetică.

Cerealele cu Spirulină DXN sunt preparate din cereale şi spirulină, astfel introducându-se un nou produs în domeniul alimentaţiei.


Ingrediente:

 

Grâu, cremă pudră pentru cafea, extract de malţ, praf de Spirulină, aromă: vanilin.

Datorită conţinutului de grâu şi malţ conţine gluten! Conține zahăr.

Nu conţine coloranţi artificiali şi conservanţi.


Cantitate netă: 30 plicuri x 30 g

 

Ştiaţi că:

  • un plic de Cereale cu Spirulină conţine 20 g de grâu şi mai mult de 1g de praf de Spirulină?
  • un plic de Cereale cu Spirulină conţine în medie 8,3 g fibre, 659,6 mg natriu, 137,3 mg potasiu, 316,4 mg calciu şi 2,7 mg fier, dar nu conţine colesterol?
  • Cerealele cu Spirulină DXN se pot consuma amestecate într-o cană cu lapte, iaurt, chefir, suc de fructe sau într-o cană cu apă fierbinte (70 °C)?

 


 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

oct

11

Soia

11. octombrie 2016 marţi



soia

 

Soia este cultivată din cele mai vechi timpuri.

Ţara de baştină a strămoşului culturii de soia, Glycine soya, cunoscută azi, este Asia de Sud-Est şi Mandjuria.


Principalele substanţe active ale bobului de soia:

 

glucide (20-25 %), proteine (35-40%), lipide (15-18 % acizi grași în special acid linoleic, acid oleic; 2-3 % , lecitină) şi diferiţi izoflavoni.


Lecitina de soia are efect de reducere a nivelului colesterolului şi împreună cu alte fosfolipide este protector hepatic.

 

Izoflavonii din soia sunt compuşi antioxidanţi, care inhibă formarea plăcilor în artere; reduce riscul formării tumorilor şi este fitoestrogen.

 

Acizii graşi îngrijesc epiderma, reduc uscăciunea pielii şi calmează iritaţiile acesteia.

 

 Laptele de soia are efect de menţinere a hidratării şi flexibilităţii pielii, fiind totodată un mijloc de „înlocuire a laptelui" pentru cei care sunt sensibili la laptele de origine animală.


În Asia din soia se prepară diferite alimente, de exemplu tofu şi laptele de soia, precum şi diferitele produse fermentate. Izolatul proteic de soia (proteină din soia) conţine numai proteină pură, fiind consumată de majoritatea sportivilor.



Acizii graşi Omega 3 şi Omega 6

 

Acizii graşi sunt acizi saturaţi sau nesaturaţi, conţin 6-30 atomi de carbon, au catena carbonică liniară, în majoritatea cazurilor conţin atomi de carbon cu număr par.


Acizii graşi Omega 3 (acid alfa-linolenic, acid docosahexaenoic, EPA)

 

Uleiurile bogate în acid alfa-linolenic sunt uleiurile din seminţe de cânepă, seminţe de in şi uleiul din semințele de coacăze negre. EPA se găseşte mai mult în uleiul de peşte.


Acizii graşi Omega 6 (acid linoleic, acid gama-linoleic, acid arahidonic)

 

Uleiurile bogate în acid linoleic sunt de exemplu uleiurile din semințe de in, arahide,

seminţe de struguri, germeni de grâu, semințe de cânepă, floarea soarelui, seminţe de susan, în care pot fi prezente chiar şi în cantităţi mai mari de 40 %.


Uleiurile bogate în acid gama-linolenic sunt uleiurile din luminița nopții, limba mielului, din semințele de coacăze negre sau seminţele de cânepă.


Proporţia optimă a acizilor Omega 3 şi Omega 6 este de 1:3-5, dar în alimentaţie consumăm mult mai mulţi acizi graşi Omega 6.

 

 Pentru prevenirea bolilor de inimă şi a bolilor cardiovasculare este indicat să consumăm mai multe suplimente alimentare care conţin acizi graşi Omega 3 (ex. ulei de peşte).

 

NutriZhi, praf instant cu soia

 

nutrizhi

 

DXN NutriZhi conţine praf instant de soia, extract de malţ, lapte praf vegetal, zahăr, praf de Ganoderma

miceliu, acizi graşi Omega 3 și Omega 6, precum și lecitină.

Punând amestecul într-o ceaşcă cu apă fierbinte se obţine o băutură cu un conţinut ridicat de proteine.


Ingrediente:

 

Praf instant de soia, extract de malţ, cremă pudră pentru cafea, zahăr din trestie de zahăr, Ganoderma lucidium (miceliu), acizi graşi Omega 3 şi Omega 6, lecitină.


Nu conține coloranți artificiali și conservanți.


Cantitate netă: 20 plicuri x 30 g

 

IMPORTANT: consumul - în doze mari - a izoflavonilor de soia cu efect fitoestrogen, mai ales în adolescenţă şi copilărie, precum şi în cazul persoanelor suferinde de tumori, dependente de estrogeni poate fi riscant!

 

Ştiaţi că:

  • soia este cultivată încă din mileniul III. Î.Cr. pe teritoriul de azi al Chinei?
  • într-un plic de NutriZhi sunt 14 g praf de soia şi aproape 1 g de Ganoderma lucidum (miceliu)?
  • praful de soia şi lecitina din acest aliment sunt produse din seminţe nemodificate genetic?
  • NutriZhi nu conţine componente de provenienţă animală, astfel poate fi consumat şi de vegetarieni?

Comandați NutriZhi din magazinul nostru online!

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

oct

10

Ginsengul coreean

10. octombrie 2016 luni

 

Panax_ginseng

 

Ginsengul este planta medicinală cea mai apreciată a continentului asiatic.

Ginsengul este o plantă erbacee, perenă, care creşte în munţii înalţi din partea nordică a Peninsulei Coreene.

Dintre ţările asiatice în Coreea de Sud este cultivat în cea mai mare cantitate.

În terapia chineză tradiţională se foloseşte rădăcina ginsengului, care în funcţie de modul de producţie poate fi roşu sau alb.


Principalele substanţe active:

 

2-3 % saponine triterpenice denumiteginsenozide

0,05 % uleiuri esenţiale ( cu conţinut de limonene, citral, etc.)

polizaharide (amidon, panaxani, ginsenani)

poliacetileni (falcarinol, panaxinol,

panaxadiol, panaxatriol)

peptidoglicani (panaxan A-U), etc.

 

Efectele benefice sunt:

  • are efect de reglare (normalizează funcţiile organismului, ajută la echilibrarea metabolismului: în cazul hiperfuncţiilor le reduce, iar în cazul hipofuncţiilor le creşte)

  • este adaptogen (nu este toxic, creşte rezistenţa organismului faţă de situaţii de stres, fie ele de origine fizică, chimică sau biologică)
  • tonifică, creşte potenţialul organismului
  • stimulează sistemul nervos central
  • are efecte pozitive asupra epuizării timpurii datorate suprasolicitărilor fizice şi psihice, îmbunătăţeşte memoria,
  • creşte rezistenţa organismului
  • crește sinteza RNS şi sinteza de proteine, intensifică în general procesele anabolitice
  • are efecte asupra vieţii sexuale, creşte producţia de spermă, creşte libidoul, ajută erecţia, dar nu creşte frecvenţa coitusului

 

Doza zilnică recomandată:

 

în caz de utilizare pe termen scurt: 0,5-2,0 g

în cazul utilizării pe termen lung: 0,4-0,8 g.


IMPORTANT: constatările de mai sus sunt valabile pentru planta medicinală ginseng nu pentru amestecul de cafea cu ginseng!!!


IMPORTANT: ginsengul este bine tolerat, rareori s-au semnalat efecte secundare.

 

Maca Vita Café conține Ginseng coreean. Puteți comanda această cafea din Magazinul nostru online!

 

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

oct

9

DXN Maca Eucafé, DXN Maca Vita Café

9. octombrie 2016 duminică



DXN_MacaEuCafe

 

Acest amestec de cafea cu gust excelent, conform nevoilor pieţei europene conţine cremă pudră pentru cafea, zahăr din trestie de zahăr, cafea instant şi pudră de Maca (Lepidium meyenii).


Ingrediente:


Cremă pudră pentru cafea, zahăr din trestie de zahăr, cafea instant, pulbere de Maca (Lepidium meyenii).


 Nu conţine coloranţi artificiali şi conservanţi.


Cantitate netă: 20 plicuri x 21 g

 

Ştiaţi că:

  • tuberculii de Maca sunt consumaţi de 2000 de ani de către indienii din America Centrală?
  • de pe un hectar de suprafaţă cultivată se pot culege cca. 5 tone tuberculi de Maca?
  • tuberculilor de Maca de diverse culori le sunt atribuite efecte diferite?


În Peru, cea de culoare aurie este cea mai răspândită şi mai agreată datorită dimensiunii și a gustului plăcut şi dulce.

Tuberculul roşu, conform cercetărilor clinice efectuate pe şobolani, poate reduce volumul prostatei. Variantelor de albastru şi negru li se atribuie cel mai puternic efect de energizare.

 

Maca Vita Café

 

DXN_MacaVitaCafe

 

Maca Vita Café de mare succes a revenit pe piaţă! După o mică modificare a conţinutului (conform nevoilor pieţei europene), conţine cafea instant, praf de ginseng, praf de Maca (Lepidium meyenii) și extract de Ganoderma. Gustul plăcut al acesteia este sporit şi de zahărul din trestie de zahăr şi crema pudră pentru cafea din compoziţie.


Ingrediente:

 

Zahăr din trestie de zahăr, cremă pudră pentru cafea, cafea instant, praf de ginseng,

praf de Maca (Lepidium meyenii), extract de Ganoderma.


Nu conţine coloranţi artificiali şi conservanţi.


Cantitate netă: 20 plicuri x 21 g

 

Ştiaţi că:

  • Maca Vita Café conţine mai puţin de 3 g cafea instant, dar datorită conţinutului de praf de ginseng și praf de Maca aceasta este cea mai revigorantă cafea DXN?
  • la îmbunătăţirea conţinutului produselor Maca Eucafe şi Maca Vita Cafe au contribuit şi colaboratorii DXN din Europa?


 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

oct

8

Maca sau ginseng andin

8. octombrie 2016 sâmbătă



Maca1

 

Planta Maca este cultivată în mod exclusiv pe suprafeţele aflate la altitudini de 4-5000 metri în Anzii Peruvieni.

Conform surselor este o plantă anuală, iar alţii o descriu ca pe o plantă bianuală. Rădăcina de culoare aurie, roşie, mov, albastră, neagră sau verde este considerată aliment foarte valoros

în acea regiune.

 

Principalele substanţe nutritive:

 

glucide (60%)

proteine (10%)

fibre alimentare(8,5%)

grăsimi (2,2%)

precum şi uridină, acid malic şi derivate

benzilice, glucozinolaţi.

 

Este bogată în minerale (seleniu, calciu, magneziu, fier), în acizi graşi (acid linolenic, acid palmitic, acid oleic), iar pe lângă acestea mai conţine aminoacizi şi diferite polizaharide.

 

Cele două substanţe active deosebite (1R,3S)-1-metiltetrahidro-carbolin-3-acid carboxilic, care are efecte asupra sistemului nervos central şi p-metoxibenzilic izotiocianat, care este considerat ca afrodisiac.

 

Efectele principale:

 

În primul rând este un aliment benefic, afrodisiac, ajută în calmarea simptomelor menopauzei, conform cercetărilor creşte numărul şi viabilitatea spermatozoizilor.

Unele surse o consideră o plantă adaptogenă.

 

Trebuie subliniat faptul că Maca este un aliment consumat de peste 2000 de ani. Conform unor credinţe străvechi, luptătorii incași, înainte de a pleca în război, întotdeauna consumau din

această plantă, pentru a-şi mări forţa fizică, iar femeile pentru a-şi menţine fertilitatea. Afirmaţia cea mai credibilă este aceea că Maca poate creşte numărul şi viabilitatea spermatozoizilor.

Rădăcina plantei Maca nu are o doză zilnică limitată, necunoscându-se efecte secundare.

 

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

Solutionarea Alternativa a Litigiilor Solutionarea Online a Litigiilor
© Copyright DXN Europe 2009.