Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2016 iulie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom contacta!

Dacă doreşti să vorbeşti cu mine personal sau cu colegii mei despre această afacere, te rog completează câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

 

iul

12

Daca ai un vis...

12. iulie 2016 marţi

 

 

Visele tale pot deveni realitate cu DXN!

Cere informatii acum!

 

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

iul

8

Cafea cu Ganoderma aliat în menţinerea sănătăţii

8. iulie 2016 vineri

Cafea_cu_Ganoderma_DXN

 

Medicina modernă recent a ajuns la concluzia, ceea ce este baza medicinei asiatică, că trebuie să punem mai mult accent pe prevenirea bolilor.


Aliatul Nr.1 în prevenirea bolilor este o specie de ciupercă și anume ciuperca ganoderma.
Este vorba despre o ciupercă medicinală, care este consumată în China de mai mult de 2500 de ani, dar care până acum a fost disponibilă nimai celor din clasele sociale cele mai înalte.


Pe baza experiențelor de câteva mii de ani se știe că normalizează procesele corporale ajută eliminarea toxinelor și sprijină sistemul imunitar.


În Asia este folosită deja și în medicina clasică, ca component al medicamentelor. Medicina occidentală, de asemenea  a cunoscut rezultate extraordinare în tratamentul cancerului.


Studiile științifice demonstrează efectele hepatoprotector, antibacterian si antiviral al Ganodermei, dar sunt semnificative rezultate obținute și în tratarea tensiunii arteriale, în reducerea nivelului de zahăr și al colesterolului din sânge.


Dar cum putem obține, ca ciuperca ganoderma să facă parte din viața noastră de zi cu zi?


Soluția este o ceașcă de cafea cu Ganoderma.


Povestea de succes a cafelei a început în secolul al 15-lea, de atunci se cunosc efectele revigorante și  reconfortante ale cafelei.

 

Într-o perioadă de câteva decenii s-a răspândit cultura cafelei, iar restul este deja istorie.

 

Cu toate acestea, pe baza rezultatelor cercetărilor recente trebuie să ne uităm la cafea dintr-o altă perspectivă.

 

S-a dovedit că, datorită conținutului mare de antioxidanți naturali cafeaua nu numai că nu este nesănătoasă, dar are efecte benefice asupra organismului.

 

Testele clinice au arătat că principalul ingredient ale cafelei,cofeina, în unele cazuri inhibă creșterea celulelor tumorale, crește forța fizică, întărește efectele calmantelor și consumul cu măsură reduce considerabil riscul apariției mai multor boli, ca de exemplu: cancerul de colon, sau ciroza hepatică.

 

Comandați acum cafea cu ganoderma: http://afacere.dxnromania.ro/products

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

iul

7

De ce DXN?

7. iulie 2016 joi

Care este secretul din spatele succesului DXN? De ce merita sa va alaturati companiei DXN? - interviu realizat cu  preşedintele şi fondatorul DXN Dato' Dr. Lim Siow Jin.

 


DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

iun

29

Stabilitatea Serviciului Este Un MIT sau o REALITATE?

29. iunie 2016 miercuri


Dacă vrei să prosperi și să ajungi să împlinești dorințele inimii tale atunci va trebui să-ți iei responsabilitatea gândirii "în afara cutiei" / în afara îndoctrinării primite și responsabilitatea acțiunii în felul corespunzător.


 Este posibil să fii prins în capcana mediocrităţii încercând doar să te uiţi după o metodă de a face bani suplimentari în loc să te uiţi după cum să faci cu adevărat o diferență în viața ta și a celorlalți printr-un plan solid de afacere adecvat variabilelor acestei lumi.


În context financiar capcana mediocrităţii vine din a schimba în mod direct timpul contra bani şi a nu avea multiplicare prin oameni şi/sau sisteme.


Ceea ce părea înainte a fi sigur acum este cel mai nesigur lucru şi modul învechit de a privi lumea a condus la una dintre cele mai mare depresii financiare globale.

După cum am tot văzut și vedem companii scoase „pe cauţiune" de gurverne, recesiune, rată ridicată de oameni neangajaţi, inflaţie, planuri de pensie care intră la apă, companii de asigurări care dau faliment. etc. Sunt vremuri foarte provocatoare prin care trecem.


Unul dintre milionarii profesiei de Network Marketing, Randy Gage spune:

„Când sunt vremuri grele majoritatea oamenilor au fost obişnuiti să-şi adune şi ultimii bani pe care îi mai au, să-i bage la şosetă, să-i pună sub saltea, apoi să se bage în pat, să-şi tragă pătura pe cap şi să aștepte până când totul se va îndrepta."


Ei bine, după cum spune și Randy, acesta este cel mai prost plan pe care îl poate avea o persoană acum mai ales pentru că ceea ce se petrece acum în economie nu este doar ceva temporar, vreo bulă imobiliară care s-a spart sau doar o cădere bursieră... este de fapt o NOUĂ ECONOMIE care schimbă modul în care și persoana medie poate câștiga bani şi cu cât realizezi asta mai repede şi acționezi congruent cu noile reguli economice şi cu cele mai bune practici cu atât îţi va fi mai bine.

 

Tehnologia a schimbat cel mai mult peisajul antreprenorial.

 

Şi poate cel mai pregnant dintre toate tehnologiile, „internetul" a schimbat foarte multe din modul în care acum se face comerțul şi acesta este doar începutul.

Pur şi simplu locuri de muncă care înainte erau necesare acum nu mai sunt necesare.

 

            Lucruri care necesitau efortul fizic şi/sau intelectual a 5 - 10, sau mai mulți oameni acum se rezolvă cu un om şi un calculator iar asta lasă foarte mulţi oameni fără slujbele care oricum pe cei mai mulţi dintre ei nu-i serveau cu adevărat să trăiască o viaţă împlinită ci doar să supravieţuiască de la o lună la alta.

 

            Aceste transformări tehnologice care produc transformări socio-economice vin bineînțeles cu avantajele și dezavantajele lor.

 

Pentru unii va fi foarte greu să se schimbe nu pentru că ar fi cu adevărat mai greu, ci pentru că totul ce este diferit pare și mai greu în primă fază. Va fi o treabă de acomodare, pe care unii poate că nu sunt pregătiți să o facă.

 

Pe unii, această trecere îi va elibera de serviciile limitative și dacă vor lucra eficient vor câștiga mai mult timp să găsească răspuns la întrebările mai mari ale vieții și să se uite pentru o contribuție mai mare pentru oameni, pe alții această paradigmă a tehnologiei și mintea mândră care se află în „spatele cel mai din spate" a unei părți din mișcărea științifică îi va limita în așa fel încât să nu vadă adevărul dincolo de ceea ce omul natural poate crea și concepe.

 

Este nevoie de sinceritate și smerenie completă din partea oamenilor care se găsesc în toate categoriile pentru că „la fiecare nivel este un alt diavol" - fie ca tu dragă cititor să înțelegi.


Există o cale mai bună pentru tine şi pentru toţi aceşti oameni care au fost și care sunt afectaţi de transformările economice.

 

Oricum un lucru este clar: ceea ce era înainte considerat ca fiind sigur acum este de fapt un risc, și în context financiar este necesar să descoperi cum să câștigi flux de numerar și apoi cum să-l folosești cel mai eficient și mai ințelept.

 

Dacă vrei să prosperi în noua economie atunci trebuie să-ţi porneşti propria afacere pentru a câștiga flux de numerar, unde să ai TU cel mai mare control posibil, folosind în mod inteligent multiplicarea pe care o poţi câştiga prin sisteme şi oameni care să lucreze aceste sisteme pentru cel mai mare bine pentru toți.

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

iun

21

Fondatorul DXN Dato dr.Lim Siow despre Ganoderma si Spirulina

21. iunie 2016 marţi

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

Solutionarea Alternativa a Litigiilor Solutionarea Online a Litigiilor
© Copyright DXN Europe 2009.