2024 octombrie | ||||||
Lu | Ma | Mi | Jo | Vi | Sb | Du |
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
|
|
Abonare la newsletter
Te vom contacta!
mai
23
Slabire si mentinerea greutatii corporale cu produsele DXN
23. mai 2016 luni
Obezitatea constituie o mare problema printre oameni, mai ales printre femei. Majoritatea oamenilor dornici sa slabeasca tin o dieta stricta timp de cateva saptamani, dau jos cateva kilograme, insa dupa finalizarea dietei vine surpriza: in scurt timp ingrasa inapoi tot ce a reusit sa dea jos, poate si mai mult.
De ce se intampla acest lucru? Pentru ca dieta incetineste metabolismul. Datorita dietei stricte corpul incepe sa se apere, incetineste metabolismul si dupa terminarea dietei ramane un metabolism lent, care favorizeaza depunerea grasimilor.
Obezitatea este
provocata de fapt de acidifierea organismului! Pierderea in greutate pe termen
lung se obtine prin alcalinizare!
Organismul produce celule adipoase pentru a transporta acizii de la organele
cele mai importante, vitale, pentru ca acesti acizi sa nu distruga organele.
Grasimea salveaza viata dvs! Aceasta grasime este de fapt un raspuns, o reactie
a organismului la excesul de acizi. Solutia? Una simpla si la indemana tuturor:
alcalinizarea organismului.
Asadar, obezitatea
este de fapt supra-acidifierea organismului. Slabirea se va produce automat si
natural in momentul in care veti alcaniza organismul.
În loc de dieta se recomanda schimbarea stilului de viata!
Cea mai sigura si mai eficienta metoda pentru a pierde in greutate este schimbarea stilului de viata.
Vreti sa slabiti? Mancati alcalin, faceti miscare, si ca adjuvant, folositi produse naturiste alcalinizante.
Care sunt alimentele alcaline?
-castraveti,
salata verde, ceapa, usturoi, conopida, broccoli, spanac, fasole verde, mazare
verde, telina, varza, praz, morcovi, dovlecei, napi, ridichi, patrunjel, marar,
ardei, rosii, si tot ce este verde (bogat in clorofila);
-lamai, lime, avocado, grapefruit, rubarba, pepene verde, nuca de cocos
(atentie, nuca de cocos intreaga, nu macinata), soia, fasolea, hrisca, quinoa,
kamut, mei;
-apa pura, apa cu lamaie, ceai de plante medicinale, sucuri proaspete stoarse
din legume, lapte de soia sau migdale, supa de legume;
-ulei de masline presat la rece, uleiul de rapita, in general orice ulei care
este presat la rece, ulei de catina, ulei de seminte de struguri.
Am vazut care sunt alimentele alcaline, care trebuie consumate cu regularitate, acum sa vedem alimentele acide, ce trebuie evitate:
-carnea de
porc, vita, pui, oaie, curcan, crustacee;
-lapte, iaurt, branza, frisca, inghetata, oua;
-fructe: toate cu exceptia celor alcaline;
-bauturile carbogazoase, cafea, ceai (cu exceptia ceaiului din plante
medicinale), alcool, indulcitori sintetici, zahar, prajiturile si tot ce
contine zahar (zaharul este puternic acid), sucurile asa-zis naturale din
magazine;
-otet, uleiul rafinat, orezul alb, painea, biscuitii, alunele, sosurile de
soia, maioneza, pastele, mancarea preparata la microunde, mancarea tip fast
food, ciocolata, supele instant, margarina de orice fel, untul, fisticul,
porumbul (contine multi fungi), cerealele integrale, mamaliga, muraturile
(extrem de acide), faina procesata (faina alba, folositi pe cat posibil faina
integrala).
Realizam faptul ca pentru unele persoane poate fi destul de greu sa tina o dieta stricta doar cu alimente alcaline. Pentru ei recomandam folosirea suplimentelor nutritive, care ajuta la alcalinizarea organismului.
Spirulina este caracterizata ca fiind un „superaliment", este atat de bogata in nutrienti incat o dieta bazata pe apa si pe aceasta alga poate sa sustina buna functionare a organismului.
Cerealele bogate in fibre sunt recomandate de toti expertii in nutritie spre a fi comsumate zilnic.
DXN Spirulina Cereal este o sursa ridicata de substante nutritive, deoarece contine cereale de inalta calitate si spirulina in forma de praf.
Spirulina Cereal consumata la micul dejun suprima pofta de mancare. Spirulina prin bogatul sau continut in nutrienti naturali compenseaza deficientele de vitamine si minerale datorate dietei.
Daca mai luam si tablete de Spirulina, 5 comprimate cu o jumatate de ora inainte de masa, ajuta la reducerea introducerii excesului de calori in organism pe parcursul zilei datorita continutului ridicat de proteine, care afecteaza ,, centrul de satietate ,, in creierul nostru, reducand senzatia de foame.
In acelasi tmp, Spirulina fortifica, creste rezistenta si stimuleaza sistemul de aparare al organismului , incetineste cresterea si inmultirea bacteriilor, avand efect bactericid, bacteriostatic, asigura profilaxia bolilor infectioase, detoxifica, accelereaza procesul natural de purificare si eliminare a toxinelor.
Spirulina scade nivelul seric al lipidelor totale si a colesterolului, scade glicemia la diabetici si ofera protectie impotriva actiunii nocive a razelor soarelui.
Prin aportul de fibre vegetale, spirulina stimuleaza digestia, creste dinamica intestinala, contribuie la dezvoltarea florei intestinale si prin aceasta la reglarea digestiei.
Cordypine: suc de ananas fermentat cu ciuperca Cordyceps
Ananasul are efect: antiiflamator, efect revigorant, purgativ,
detoxifiant, antidepresiv. Este foarte apreciat atat ca produs alimentar, in
bucatarie, cat si ca produs extrem de eficient in curele de slabire si in
terapiile naturiste.
Multe celebritati de la Hollywood folosesc ananasul in dietele lor.
In corpul ciupercii Cordyceps se gasesc peste 80 de fermenti, aminoacizi, beta-caroten, vitamine E si C si seleniu.
Cordyceps actioneaza ca protector pulmonar, fiind un adjuvant eficient in terapiile complementare ale gripei - prin ameliorarea tusei, reducerea secretiilor mucoaselor si a transpiratiilor nocturne-, ale bronsitei, pneumoniei, emfizemului pulmonar si astmului bronsic.
De asemenea, mareste rezistenta organismului la insuficienta de oxigen, combate oboseala si creste capacitatea de munca, scade nivelul colesterolului, regleaza nivelul calciului si a fosforului in sange, regleaza functia rinichiului si a ficatului (elimina toxinele, reface celulele afectate, distruge virusii din celulele hepatice), previne boli ale aparatului cardiovascular si ale vaselor de sange si inlatura efectele negative ale chimioterapiei si radioterapiei.
DXN Cordypine are un efect puternic, deoarece enzimele produse in ananas in urma procesului de fermentare, conlucreaza sinergic cu substantele active din Cordyceps, obtinand astfel cele mai bune rezultate si un randament deosebit.
Oamenii de stiinta din Japonia au aratat ca oamenii slabi consumand Ganoderma
au obtinut crestere in greutate, iar cei grasi au pierdut din greutate.
Nu conteaza daca sunteti tanar sau batran, barbat sau femei, Ganoderma va ajuta sa va mentineti greutatea corporala optima!
In caz de utilizarea regulata Ganoderma stabileste vitalitatea si echilibra functiile biologice.
Deoarece Ganoderma elimina obezitatea, excesul de greutate nu va mai fi o problema pentru persoanele preocupate de aspectul lor fizic, nu trebuie sa tina diete stricte si sa sufere de efectele lor.
Consumul regulat de Ganoderma elimina obezitatea prin alcalizarea organismului.
In general putem spune ca produsele DXN sprijina in mare masură dorintele oamenilor care doresc sa piarda in greutate prin alcalizarea organismului, prin inlocuirea meselor cu produsele DXN si prin introducerea in organism al substantelor, care sprijina arderea grasimilor, punand bazele unei slabiri sanatoase si de durata.
Pentru a obtine o slabire sanatoasa si de durata consumati produse DXN, asa cum urmeaza!
Dimineata:
-5 comprimate de Spirulina
-1 capsula GL
-1 capsula RG
-O portie de Spirulina cereal in loc de micul dejun
In timpul zilei:
-30 ml Cordypine diluat in apa
Seara:
-1 capsula GL
-1 capsula RG