• ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!

Proprietarul acestui site

Veres Marta și Barna - DXN Star Diamond, Cod DXN: 350000491

Veres Marta și Barna - DXN Star Diamond, Cod DXN: 350000491

+40 741050865

Skype: marta.veres62

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Actual

Noutăţi

Care este visul dumneavoastră? O casă frumoasă? O mașină nouă? Mai mult timp liber? Vacanțe exotice? Mai mulți bani în contul bancar? Mai multă sănătate? Visele devenin realitate cu DXN! Cereți informații acum! Înscrieți-vă la Newsletter!

Articole recente în blog

Întrebări frecvente

2017. noiembrie 29. miercuri

Viziteaza Malaezia

2017. iunie 18. duminică

Dumneavoastră ce fel de cafea consumaţi?

 

Dacă nu doriţi să renunţaţi la plăcerea unei cafele, însă doriţi să aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră: aici găsiţi soluţia.--------------

Beţi cafea cu ganoderma, cu efecte benefice, încercaţi produsele DXN şi bucuraţi-vă de sănătate!

Regina plantelor medicinale

Cercetările şi experienţele ştiinţifice au confirmat  efectele pozitive ale ganodermei, din orice punct de vedere, mai ales efectul asupra sângelui: îmbunătăţeşte circulaţia şi calitatea celulelor sanguine. Întăreşte sistemul imunitar, ajută la funcţionarea organelor interne şi îmbunătăţeşte starea fizică în general. S-a dovedit a fi eficace în tratamentul bolilor moderne. Ajută la menţinerea sănătăţii.

 

Poate pare ciudat, însă ganoderma are acţiune bilaterală, adică poate creşte  sau scădea tensiunea arterială. Datorită faptului, că ganoderma armonizează funcţiile organismului, sporeşte capacitatea naturală de autovindecare a acestuia, întăreşte sistemul imunitar.

 

 

La cafeaua arabică  de o calitate superioară din Brazilia, se adaugă extract de Ganoderma (de aceea se găseşte numai în formă instant), astfel se obţine o cafea superioară, care este deosebită nu numai datorită gustului, ci şi datorită efectelor benefice ale ciupercii ganoderma.

 

Cafeaua DXN cu ganoderma  neutralizează acizii acumulaţi în organism, consumul ei atenuează arsurile la stomac. Consumul regulat şi exclusiv  al cafelei DXN reglează tensiunea arterială (dacă doriţi să constataţi efectele reale să nu consumaţi alte tipuri de cafea!). Poate fi consumată şi de hipertensivi.

 

Ciuperca ganoderma (pe numele popular: linguriţa zânei) conţine aproape 200 de substanţe nutritive necesare organismului. Cel mai important dintre acestea este germaniul organic, care este unul dintre cele mai importante substanţe nutritive terapeutice aflate în natură. Ciuperca ganoderma este o plantă medicinală, care nu are efecte secundare, nici după un consum îndelungat. Îmbunătăţeşte capacitatea de autoapărare a organismului.

 

Adesea oamenii  uită să-şi ia porţia zilnică de vitamine necesare organismului, sau din motive financiare renunţă la acestea.

 

Însă aţi auzit ca cineva să uite să-şi bea cafeaua?

 

DXN a venit cu ideea genială de a adăuga, la un produs de consum zilnic, ciuperca ganoderma, care conţine elementele atât de necesare organismului şi care în acest fel nu vor lipsi din viaţa noastră de zi cu zi.

 

DXN este cel mai mare producător de ganoderma din lume. Produsele se găsesc în peste 180 de ţări şi sunt consumate de peste 6 milioane de oameni.

 

Cafelele DXN cu ganoderma nu conţin coloranţi, conservanţi şi arome artificiale.

 

În prezent pe piaţa din România se găsesc şapte sortimente de cafea DXN cu ganoderma.

Plantaţia Ganoderma DXN

Plantaţia Ganoderma DXN se întinde pe o suprafaţă de 70 de hectare. Este cea mai mare plantaţie din Malaezia, şi prima care a obţinut certificatul MS ISO 14001:2004, emis de societatea de Asigurare a Calitaţii Lloyd's, în iulie 2000. Acest certificat dovedeşte că: tot procesul de producţie corespunde standardelor MS ISO 14001:2004 şi satisface toate cerinţele Ministeriului Mediului.

 

În noiembrie 2007, Ministerul Agriculturii a acreditat plantaţia DXN Lingzhi în cadrul Proiectul Organic din Malaezia,  aceasta corespunzând standardelor MS 1529:2001 şi cerintelor Atestatului Plantaţiilor Bio.

PROTECŢIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.

Solutionarea Alternativa a Litigiilor Solutionarea Online a Litigiilor
© Copyright DXN Europe 2009.